Kwekers potgrond/Voeding/Verzorging

Het is niet om het even in welke potgrond uw zomerbloeier staat.

Voor een goede groei en bloei heeft de plant water en voeding nodig. Deze worden alleen door de wortels opgenomen, als de potgrond een goede zuurstofrijke luchtige structuur heeft. Potgrond mag niet hard worden, dan trekt het namelijk geen water en voeding meer aan, terwijl goede potgrond de basis voor de plant is. In 40 en 20 liter zakken. Kwaliteit is onze grondgedachte, dat weten wij als Huyskweker!

Een plant die in volle bloei staat, heeft goede voeding nodig!

Huyskweker heeft daarom de allerbeste meststoffen geselecteerd. U kunt deze bij ons kopen in handige klein verpakkingen.

foto4De meststoffen zijn samengesteld uit onmisbare voedingselementen. Deze zorgen ervoor dat de plant gezond en sterk blijft. U merkt dat aan de goede groei, een perfecte kleur en een prachtige bloei! Vanzelfsprekend zijn een goede kwekerspotgrond en een gezonde waterhuishouding ook van levensbelang voor de plant.

Uw Huyskweker geeft u graag advies.

 

 

 

Naast de speciale voeding voor zomerbloeiers heeft Huyskweker ook een organische voeding voor uw tuin, moestuin of gazon:

Naamloos-2Tuin Totaal voeding

Deze Tuin Totaalvoeding is speciaal ontwikkeld voor de tuin. Hierbij is vooral gekeken naar kwaliteit en duurwerking. Gezocht is naar een ideale balans tussen mineralen en organische componenten. Het resultaat mag er zijn!. Door de specifieke samenstelling verbetert de beworteling en ontstaat er een rijker bodemleven, een hogere weerstand, krachtige planten maar ook een betere droogte tolerantie. Door de duurwerking van deze meststoffen hoeft u slechts 2 à 3  x per jaar te strooien. Dus veel voordelen voor u als gebruiker. Van belang voor een succesvol resultaat is natuurlijk de uitgangssituatie. Tuin Totaalvoeding heeft een mooie kleine, goed strooibare korrel en werkt  +/- 3  maanden.

Huyskweker Planten en Tuin voeding, voedzaam voor uw planten!

 

Huyskweker en biologisch

Huyskweker wil verantwoord ondernemen en samenwerken, met het biologisch evenwicht als uitgangspunt en als doel: een duurzamer en milieuvriendelijke leefomgeving creëren.

Huyskweker Luis Weg en Huyskweker Schimmel Weg is een 100% biologische lijn van verdrijvings producten.

Huyskweker Luis Weg:

Huyskweker Luis Weg verdrijft effectief bladluis, de zwarte bonenluis, trips, jonge rupsen en witte vlieg. Toepassen zodra de eerste aantasting zichtbaar wordt. Deze vetzuren tasten de weerstand en het pantser van schadelijke insecten aan en zorgen voor een effectieve verdrijving. Wel de bespuitingen om de 5-7 dagen herhalen.

Huyskweker Schimmel Weg:

Huyskweker Schimmel Weg verdrijft vanaf het eerste moment de schimmels die uw zomerbloeiers kunnen aantasten, wel is het zaak om de bespuitingen regelmatig te blijven herhalen. Huyskweker Schimmel Weg is tevens een plant versterker die uw plant weerbaarder maakt tegen dit soort schimmels.