Geef uw omgeving een fleurig aanzien!


Voor restaurants, winkeliersverenigingen, gemeentes, ondernemersverenigingen, vakantieparken, hotels, winkelcentra, buurtverenigingen en meer!

Fleurig


De belangstelling van fleurige plantenbakken in het openbare segment staat de laatste jaren steeds meer in de belangstelling, bloeiende zomerbloeiers zijn tegenwoordig meer en meer een essentieel onderdeel van het openbare groen en leveren zo ook een bijdrage aan een gezonde en prettige leef en woonomgeving.

Complete aankleding


Een Huyskweker kan een complete aankleding van een stads-/ dorpsgezicht, hotel, straat, winkelcentrum enz. leveren, eventueel met verzorging.

Plantenbakken


Zij leveren exclusieve hang- en balkonbakken met uniek waterreservoir, Maak het u gemakkelijk, wij leveren en verzorgen uw plantenbakken, van inplanten tot en met water geven zodat u een zomer lang een mooi en proffessioneel bloeiend resultaat heeft.

Een aantal mogelijkheden:

Image
Image
Image
Image

Hanging baskets, carrousels en piramides van Huyskweker laten het dorpsgezicht of winkelcentrum tot bloei komen en geven zo een warm welkom aan bewoners en toeristen.

Ook buurtverenigingen/stadswijken maken steeds meer gebruik van onze service.